kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA İç Denetçi ve Uzman Alım İlanı 2021

Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılı için Uzman ve İç Denetçi Alım ilanı yayımlandı. Başvuru süreleri ve koşulları haberimizde.

Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından 2021 yılı Uzman ve İç Denetçi alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımına kimler başvuru yapabilir? Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımı başvuruları ne zaman gerçekleştirilecek? Detaylar haberimizde.

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında Yapılacak?

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvuru şartlarını taşıyor olmaları kaydıyla başvurularını 20 Ocak 2021 tarihinden 26 Şubat 2021 tarihine kadar Sanayi Bakanlığı ajans sınav başvuru ekranı üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımına Kimler Başvurabilir? Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları ve herhangi bir sebeple kamu haklarından mahrum hale gelmemiş olmaları lazımdır. Ayrıca Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımına başvuru için adayların devlete karşı suçlar ile yüz kızartan suçlardan hüküm giymemiş olmaları gerekmektedir. Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımına başvuracak olanların buradaki görevlerini yerine getirmelerine mani olacak seviyede bir akıl rahatsızlıklarının olmaması da gerekmektedir.

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımına başvuru yapmayı planlayan erkek adayların askerlikle ilişiksiz durumda bulunmaları lazımdır.

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Gerçekleştirilecek?

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımı toplam dört meslek mensubunun istihdamı için yapılacak. Bu 4 kişilik kadronun 1 tanesi MEVKA İç Denetçiliğine, 3 tanesi ise MEVKA Uzmanlığına ayrılmıştır.

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımı Özel Başvuru Koşulları Nelerdir?

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Uzmanlık alımına başvuru yapabilmeleri için üniversitelerin Mimarlık, Mühendislik veyahut da Hukuk alanlarından mezun durumda olmaları gerekmektedir.

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımına başvuru için adayların 2020 ya da 2019 yılında düzenlenen KPSS Lisans ya da KPSS A Grubu oturumlarından en az 80 puana sahip olmaları şarttır. Bu 80 puanın mühendislik mimarlık alanı için KPSS P1, KPSS P3 veya KPSS P2 puan türünden, hukuk alanı içinse KPSS P7, KPSS P4, KPSS P6 veya KPSS P5 puan türlerinin birisinden alınmış olması gerekmektedir.

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımına İç Denetçilik kadrosu için başvuruda bulunacak olan adaylarınsa üniversitelerin lisans alanlarından mezun durumda olmaları ve ilan metninde yer alan özel başvuru şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımlarına Başvuruda YDS Şartı Var Mı?

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru şartlarını taşımaları ve KPSS’den yeterli düzeyde puana sahip olmaları tek başlarına kafı görülmemektedir. Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımına başvuracak olan adayların ayrıca son beş sene içerisinde ÖSYM tarafından düzenlenen YDS oturumlarında C seviyesi (70) puana sahip olmaları lazımdır.

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımının tüm detayları, özel koşullar ve başvuru evrakına dair ayrıntıları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımı sürecini izlemek ve diğer adaylarla Mevlana Kalkınma Ajansı MEVKA 2021 Personel Alımına dair bilgi alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.