kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Samsun Büyükşehir Belediyesi İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Samsun Büyükşehir Belediyesi İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında merak edilen her şeyi derledik. Samsun Büyükşehir Belediyesi İş İlanları ve Personel Alımı Samsun Büyükşehir Belediyesi Güncel İş İlanları Samsun Büyükşehir Belediyesi İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

Karadeniz’de yer alan en önemli şehirlerin başında Samsun gelmektedir. 55 plakası ile hafızalara kazınan Samsun Orta Karadeniz bölgesinde de cazibe merkezidir. Liman kenti olması, tarihi ve doğal güzellikleri, sanayisi, ticaret merkezi olması nedeniyle insanlar sık sık Samsun’a iş aramaya gitmektedir. Şehirdeki en önemli istihdam merkezlerinden biri de Samsun Büyükşehir Belediyesidir. Belediye her yıl onlarca kişilik personel alımı yapmaktadır. Bu nedenle pek çok kişi bu iş imkanlarıyla ilgili araştırma yapmaktadır.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İş İlanları ve Personel Alımı

2020 yılı itibarıyla nüfusu yaklaşık 1 buçuk milyon olan şehirde işsizlik sorunu çok azdır. Her yıl yüzlerce kişilik iş ilanı yayınlanmaktadır. Özellikle de Samsun Büyükşehir Belediyesi sık sık personel alımına gider. Belediye bünyesinde personel, memur, eleman, işçi alımı yapılmaktadır. Adaylar Samsun Büyükşehir Belediyesi personel alımı, başvuru formu, başvuru şartları ve iş başvurusu hakkında araştırma yapmaktadır.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Güncel İş İlanları

Türkiye’nin en önemli sanayi, kültür, turizm, ticaret, liman şehirlerinden biri olan Samsun’da belediye hizmetlerine büyük önem verilir. Samsun belediyesi de büyük nüfusa hizmet etmek, kaliteli faaliyet göstermek için sık sık personel alımı yapar. Yapılacak personel alımları farklı kadro ve pozisyonlar için olur ve adaylarda farklı şartlar aranır.

Samsun Büyükşehir Belediyesi iş ilanlarına ilkokul, lise, üniversite mezunu adaylar başvuru yapabilir. Farklı yaşlardaki kadın-erkek adaylar bazen İŞKUR üzerinden bazen de KPSS puanıyla işe alınır. En çok alım yapılan kadrolar temizlik görevlisi, güvenlik personeli, aşçı, işçi, şoför, zabıta, itfaiyeci, bekçi, mimar, teknisyen, tekniker, mühendis, mimar, veteriner, şehir plancısı, istatistikçi, grafiker, sanat tarihçisi, hemşire, diyetisyen, psikolog, yaşlı bakım görevlisi, sosyal hizmet uzmanı, tahsildar, VHKİ, avukat, imam, gassal olarak ifade edilebilir. Bu kadrolara alınacak çalışanlar bazen KPSS puanıyla alınırken bazen de KPSS puanı aranmaz.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan iş ilanları İŞKUR üzerinden veya direkt belediye tarafından yönetilmektedir. Adaylar İŞKUR üzerinden paylaşılan ilanlara İŞKUR’dan başvuru yapar. Belediyenin kendi yaptığı alımlar ise daha çok rağbet görür. Çünkü personeller sözleşmeli veya kadrolu olarak istihdam edilir. Adaylar belediyenin resmi internet sitesini takip etmeli ve iş ilanlarına başvuru yapmalıdır. Başvurular zaman zaman elektronik ortamda yani internetten yapılır zaman zaman da belediyeye giderek elden başvuru yapmanız gerekir.

Samsun Belediyesi Adresi: Pazar Mah. Necip Bey Cad. No:35 55020 İlkadım/SAMSUN
Telefon: 0(362) 431 60 90

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.