kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Şekerbank 2020 yılı için İç Kontrolör Yardımcısı alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı 2020 Alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zamana kadar olacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı 2020 Alımı ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre 2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına kimler başvuruda bulunabilir? 2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zamana kadar yapılabilecek? 2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına dair merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? Kimler 2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına Başvuruda Bulunabilir?

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin dört yıl öğrenim görülen fakültelerinin aşağıda yer alan bölümlerinin birisinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir;

Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Bölümler
İktisadi ve İdari Bilimler/İktisat/İşletme veya Siyasal Bilgiler Fakültesi Bölümleri
Ekonomi bölümü
Maliye bölümü
Kamu Yönetimi bölümü
Uluslararası İlişkiler bölümü
Ekonometri bölümü
İşletme bölümü
Bankacılık ve Finans bölümü
Uluslararası Ticaret bölümü
Hukuk Fakültesi
Mühendislik Fakültesi Bölümleri
İşletme Mühendisliği bölümü
Bilgisayar Mühendisliği bölümü
Endüstri Mühendisliği bölümü
Elektrik – Elektronik Mühendisliği bölümü

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların görev yerleri İstanbul olacaktır. Bu nedenle İstanbul’da ikamet eden adaylar tercih edilecektir.

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan erkek adayların zorunlu askerlik vazifelerini ya tamamlamış olmaları ya da en az bir sene tecil sürelerinin bulunması gerekmektedir. Kamu ilanı

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı görevini ülkenin her yerinde gerçekleştirmeye ve seyahat etmeye sağlık durumlarının elverişli olması gerekmektedir.

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar için yayımlanmış olan ilana başvuru imkanı 10 Aralık 2020 tarihine kadar sürecektir. 11 Kasım 2020 tarihi itibariyle güncellenmiş olan ilan ile belirlenen bu tarihin değişme durumu söz konusu olabilir. Bu nedenle adayların Şekerbank’ın ilan vermiş olduğu mecrada ilanı takipte kalmaları önem arz etmektedir.

şekerbank tabela

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı İçin Deneyim Şartı Aranıyor Mu?

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların deneyimli ya da deneyimsiz olabileceği belirtilmiştir. Yani özel olarak bir deneyim süresi öngörülmemiştir.

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı Hangi Görev İçin Yapılacaktır? İş Tanımı Nedir?

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı Şekerbank’ın şubelerinde ve gerek olması halinde merkez birimlerinde iç kontrol ve denetim gerçekleştirmek üzere personel istihdam edilmesini kapsamaktadır.

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı İçin Yabanci Dil Şartı Var Mı?

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların ileri düzeyde yabancı dil hakimiyetlerinin olması istenmektedir. Bu bağlamda 2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların İngilizce dilini okuma, konuşma ve yazma özelliklerinin hepsinde ileri düzeyde olmaları Banka tarafından talep edilmektedir.

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı Başvuruları Nereden ve Nasıl Yapılacak?

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Şekerbank’ın işe alım ilanını yayımlamış olduğu kariyer.net platformundan başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımının detaylarını incelemek ve alım hakkında daha fazla bilgi edinmek adına İLANIN TAMAMINI görmek için Tıklayınız!

2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve diğer adaylarla 2020 Şekerbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı üzerine bilgi alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.