kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Alım İlanı 2021

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımı başvuruları hangi tarihler arasında gerçekleştirilebilecek? Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımına kimler müracaat edebilecek? Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımının tüm detayları ve ilan metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen adayların öncelikli olarak kamu haklarından herhangi bir sebeple mahrum bırakılmamış olmaları gerekmektedir. Bununla beraber Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların son başvuru tarihi baz alınmak kaydıyla mezun durumda bulunmaları, ceza mevzuatı hükümleri uyarınca devlete karşı suçlardan sayılan suçların birisinden dolayı ya da yüz kızartıcı olarak nitelenen suçların birisinden hiçbir biçimde mahkum olmamış olmaları, kasıtlı olarak işlemiş oldukları bir suçtan dolayı ise bir sene ve daha uzun süreli hapis cezası almamış olmaları gerekmektedir.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında atanacakları kadrodaki görevlerini yapmalarına mani olacak düzeyde herhangi bir akıl rahatsızlıklarının bulunmaması, ya da herhangi bir sağlık sorunlarının bulunmaması gerekmektedir.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adaylardan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz olmaları şarttır.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında ve Ne Şekilde Yapılacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adaylar, başvuru şartlarını taşıyor olmaları durumunda 12 Nisan 2021 tarihinden 25 Nisan 2021 tarihine kadar Tarım ve Orman Bakanlığı’nın e-devlet sistemi üzerinde yer alan başvuru ekranı üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvurular sadece bu ekran üzerinden yapılacak olup şahsen ya da posta yolu ile başvurular asla kabul edilmeyecektir.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına göre yapılacak olan sıralamaya göre mesleğe alınacak olan aday sayısının on katı kadarı arasında yer alanlar Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımı için evrakları incelenecektir. Bu inceleme neticesinde Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında istihdam edilecek aday sayısının 4 katı kadar asil yine 4 katı kadar yedek aday belirlemesi yapılacaktır.

tarim ve orman bakanligi 2021 personel alimi

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadro İçin Kaç Kişilik Olacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında toplam 4 adet Endüstri Mühendisi istihdam edilecektir. Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında istihdam edilecek olan endüstri mühendisleri sözleşmeli statüde istihdam edileceklerdir.

Bu bağlamda Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Endüstri Mühendisliği alanı mezunu olması, 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavının Lisans oturumundan KPSS P3 puan türünde en az 70 puana sahip olmaları gerekmektedir.  

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımına Başvurularda Yabancı Dil Şartı Var Mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen YDS oturumlarında son beş sene içerisinde en az B düzeyi puana yani en düşük 80 puana sahip olmalar gerekmektedir. Aksi halde adaylar KPSS puanları yeterli olsa dahji Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunamayacaklardır.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımının tüm detaylarını başvuru bilgilerini ve alım sürecine dair ayrıntıları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Tarım ve Orman Bakanlığı 2021 Personel Alımını takip etmek, diğer adaylarla istişarelerde bulunmak ve bilgiler edinmek adına FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.