kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Termal Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Yalova Termal Belediyesi Personel Alım İlanı 2021 yılı için yayımlandı. Başvuru koşulları ve detaylar haberimizde.

Yalova Termal Belediye Başkanlığı 2021 yılı için personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? 2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvurular nasıl ve ne şekilde yapılacak? 2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımı hangi kadrolar için kaçar kişilik olacak? 2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımının ayrıntıları ile ilanın tamamını haberimizde bulabilirsiniz.

2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? Kimlerin Başvurma İmkanı Var?

2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan tüm adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları ve kamu hak mahrumiyeti almamış olmaları gerekmektedir. Bu iki ana kaideye ek olarak 2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların ceza kanunu hükümleri uyarınca yüz kızartıcı ve devlete karşı suçlar olarak tanımlanan suçlardan herhangi bir biçimde mahkum olmamış olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte yine ceza mevzuatı uyarınca adayların kasti suçlardan bir sene ve daha uzun süreli bir mahkumiyetlerinin de bulunmaması gerekmektedir. 2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların 2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında başvuru yapacakları kadronun gerektirdiği işleri yapmalarına mani düzeyde akıl rahatsızlıklarının ya da bedensel engellerinin bulunmaması da şarttır. 2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak erkek adayların, başvuru dönemi itibariyle askerlik ile ilişiksiz olmaları gerekmektedir.

2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında ve Nasıl Yapılacak?

2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan ve başvuru koşullarının tamamını eksiksiz biçimde taşıyan adayların başvurularını 19 Nisan 2021 tarihinden 23 Nisan 2021 tarihine kadar bizzat belediyeye giderek, belediye elektronik posta adresine başvuru evrakını mail atarak ya da posta kanalı ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir. (Zabıta ve İtfaiye eri başvuruları şahsen yapılmak zorundadır)

2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımı Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan adayların, başvuruda bulundukları kadro sayısının beş katı kadar aday arasında yapılacak KPSS puanı sıralamasına göre yer almaları durumunda 2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımı sözlü sınavlarına ve uygulama sınavlarına katılma hakkı elde edebileceklerdir.

termal belediyesi yalova personel alımı

2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımı Sınavları Hangi Tarihlerde Olacak?

2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında gerçekleştirilecek olan sözlü ve uygulamalı sınavlar Belediye Başkanlığı’nda 3 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecektir.

2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımı toplam dört farklı unvan için gerçekleştirilecek olup bu unvanlar, kadroların unvanlara dağılımı ve mezuniyet koşullarını aşağıda yer alan tabloda görebilirsiniz;

Alım Yapılacak Unvan Alım Yapılacak Sayı Mezuniyet Şartları KPSS Puan Türü
Zabıta Memurluğu Alımı 2 kişi Herhangi bir ön lisans programından mezun durumda olmak KPSS P93
İtfaiye Eri Alımı 3 kişi Herhangi bir ön lisans programından mezun durumda olmak KPSS P93
Memur Alımı 1 kişi Üniversitelerin Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ya da İşletme Yönetimi ön lisans bölümlerinin herhangi birisinden mezun durumda olmak KPSS P93
Mühendis Alımı 1 kişi Üniversitelerin Jeoloji Mühendisliği bölümlerinden mezun durumda olmak KPSS P3

2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan zabıta memurluğu ve itfaiye eri alımına başvuracak olan adayların 2020 KPSS puanlarının en az 60, Mühendislik ve memurluk alımına başvuruda bulunacak olanlarınsa 2020 KPSS puanlarının en az 65 olması gerekmektedir. 

2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru özel şartlarını, başvuru evrakını ve sınav konularını detaylı biçimde görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Yalova Termal Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini izlemek, diğer adaylarla fikir alışverişi imkanı yakalamak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.