kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ticaret Bakanlığı Muayene Memuru Alım İlanı 2021

Ticaret Bakanlığı tarafından 2021 yılı Muayene Memuru alım ilanı yayımlandı. Detaylar ve ilan metni haberimizde.

Ticaret Bakanlığı tarafından 2021 yılı Muayene Memuru Alım İlanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımı başvuru şartları nelerdir? Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımına kimler başvuru yapabilir? Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımına başvurular hangi tarihler arasında ve ne şekilde yapılacak? Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımının tüm ayrıntıları ile ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz. 

Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımının Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Yapılacak?

Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru şartlarını eksiksiz biçimde taşıyor olmaları durumunda başvurularını 7 Temmuz 2021 tarihinden 16 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımına başvurular elektronik ortamda Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımına başvuruda bulunacak olan adayların öncelikli olarak devlet memurluğu genel şartlarını haiz durumda olmaları, alıma başvuru yapılacak olan yılın ilk günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları, başvuru dönemi itibariyle geçerli olan KPSS puan türünde en az 70 puana sahip durumda bulunmaları gerekmektedir.

Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına göre yapılacak olan sıralama neticesinde mesleğe alınacak olan aday sayısının dört katı kadar yüksek puanlı aday arasında yer almaları gerekmektedir. Bu şekilde belirlenecek olan adaylar Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edebileceklerdir.

ticaret bakanligi binasi

Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımı Hangi İllere Kaç Kişilik Olacak?

Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımı için belirlenen toplam kadro sayısı 75 kişidir. Bu 75 kişilik kadronun 15 kişilik kısmı Edirne, 8 kişilik kısmı Ağrı, 8 kişilik kısmı Artvin, 1 kişilik kısmı Gaziantep,3 kişilik kısmı Hatay, 25 kişilik kısmı İstanbul, 10 kişilik kısmı Şırnak ve 5 kişilik kısmı Kilis ili için istihdam edilecektir.

Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımına başvuruda bulunacak olan adayların üniversitelerin Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetmi, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, İktisat, Maliye, İşletme, İstatistik, Uluslararası Ticaret ve İşl., Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Gümrük İşletme bölümlerinin bir tanesinden ya da Hukuk Fakültesinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımının tüm ayrıntılarını başvuru detaylarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

Ticaret Bakanlığı 2021 Muayene Memuru Alımı sürecini takip etmek, sorularınızı sormak ve bilgiler almak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.