kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Çim Alan Tesisi ve Yönetimi 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2020 YKS'de Çim Alan Tesisi ve Yönetimi bölümüne kaç puanla girilir? 2019 YKS'de kaç bininci Çim Alan Tesisi ve Yönetimi bölümüne yerleşti? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

2019 YKS sonrasında yapılan yerleştirmeler ile ülkemizde yalnızca Ege Üniversitesi'nde yer alan Çim Alan Tesisi ve Yönetimi bölümü için oluşan en yüksek ve en düşük puanlar ile en düşük puana karşılık gelen başarı sıralaması 2020 YKS'ye girecek ve bu bölümü tercih edecek olan adaylar için çok önem arz etmektedir. Yazımızda ve tablomuzda 2019 YKS'de 2019 TYT puanıyla Ege Üniversitesi Bayındır Meslek Yüksekokulu'nda yer alan Çim Alan Tesisi ve Yönetimi taban ve taban puanlarını, kontenjan bilgisini ve diğer detayları bulabilirsiniz. 

Çim Alan Tesisi ve Yönetimi 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları 

2019 YKS yerleştirmeleri ile Ege Üniversitesi’nde yer alan Çim Alan Tesisi ve Yönetimi bölümüne yerleşen en yüksek puanlı adayın puanı; 292,22707, en düşük puanlı adayın puanı ise; 194,38375 olarak gerçekleşti. 

ÇİM ALAN TESİSİ VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
EGE ÜNİVERSİTESİ   Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Ücretsiz 1.655.714 194,38375

2019 YKS yerleştirmeleri ile Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Bölümü’ne yerleşen en düşük puanlı adayın taban puan bilgisi yayımlanmış olduğundan bu bilgi yazımızda yer almaktadır. Kurumların taban puanın karşılığı olan başarı sıralaması bilgisini de yayımlaması ile birlikte tablomuzda bu bilgiye de yer vereceğiz. 

*Yukarıda yer alan veriler, Çim Alan Tesisi ve Yönetimi 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.