kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Teknoloji ve Bilgi Yönetimi Taban Puanları 2020

​​​​​​​Teknoloji ve bilgi yönetimi DGS puanları 2020 içindeki en büyük taban puan ile en küçük taban puan hangi üniversitelere aittir, DGS teknoloji ve bilgi yönetimi taban puanlar 2020 için neye göre belirlenmektedir, DGS teknoloji ve bilgi yönetimi taban puanları 2020 listesindeki puanlar kaça düşmüştür sorularının cevapları ve DGS teknoloji ve bilgi yönetimi puanları 2020 tablosu yazımızın içinde yer almaktadır.

Merkezi sınavlar ve yerleştirmeler ÖSYM tarafından gerçekleştirilir ve ÖSYM özellikle merkezi yerleştirmelerde ortaya çıkan puanları bir sonraki yıl ilgili sınavın tercih kılavuzlarına bölümlerin taban puanları olarak ekler.

ÖSYM’nin yaptığı şekilde ortaya çıkan ve 2019 yerleştirmelerine göre 2020 listelerine eklenecek DGS teknoloji ve bilgi yönetimi taban puanları 2020 tablosunu aşağıda bulabilirsiniz. Yine merak ettiğiniz bir konu olan en düşük ve en yüksek DGS teknoloji ve bilgi yönetimi puanları tablonun en altında ve en üstünde yer alan üniversitelere aittir.

DGS TEKNOLOJİ VE BİLGİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Teknoloji ve Bilgi Yönetimi (Burslu) EA 1 1 244,23099 244,23099
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Teknoloji ve Bilgi Yönetimi (Ücretli) EA 3 0

Üniversiteler, üniversite bölümleri, teknoloji ve bilgi yönetimi bölümü, DGS ve bunun benzeri her konuda merak ettiklerinizi sorabileceğiniz forum sayfalarımız hizmetinizdedir.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* İçerikte yer alan DGS teknoloji ve bilgi yönetimi taban puanları 2020 tablosu ÖSYM’ye ait internet sitesinde yer alan kılavuz ve dosyalardan derlenmiştir. Bir değişiklik olduğunda ÖSYM duyuru yapacaktır ve bu yapılan duyuru herkes için geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.