kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Elektronik Teknolojisi KPSS 2018/1 Atama Taban Puanları

Elektronik teknolojisi mezunları için açılan kadrolar 2018/1 merkezi atamalarında kaç puanlarda kalmıştır, elektrik teknolojisi mezunları atanabilmek için hangi sınava girmelidir sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Elektronik teknolojisi mezunları için açılan kadrolar 2018/1 merkezi atamalarında kaç puanlarda kalmıştır, elektrik teknolojisi mezunları atanabilmek için hangi sınava girmelidir, elektronik teknolojisi mezunlarının atanmasında kullanılan özel kod kaçtır, hangi bölümler bu kod içinde yer almaktadır, elektronik teknolojisi merkezi atamalarda en düşük ve en yüksek kaç puanlarda kalmıştır sorularının cevapları yazımız içindedir. Yazımız içinde aynı zamanda elektronik teknolojisi atama taban puanlarını, 2018/1 merkezi atamaları için, tam liste olarak bulabilirsiniz.

Kamu personeli olarak çalışmak için adaylar ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girmelidirler. Tabi ki memur olmanın yolu sadece sınava girmekten geçmemektedir. Adayların merkezi atamalarda tercih yaparak atanması ya da mülakat ile alım yapan kurum ve kuruluşlara başvurmaya hak kazanabilmeleri için yeterli puanları almalıdırlar. İşte bölümlerin atama puanları listelerini sizlere bu açıdan fikir vermesi amacıyla hazırlıyoruz. KPSS Taban Puanları

ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ KPSS 2018/1 MERKEZİ ATAMA TABAN PUANLARI

Elektronik teknolojisi bir ön lisans programıdır. Bütün ön lisans programlarında olduğu gibi adaylar bu bölüm mezunu olarak atanmak için KPSS ön lisans sınavına girmelidirler. Adayların bu sınav sonrası alacağı puan türü sonrasında yaptığı tercihler sonucu 2018/1 atamasında oluşan en düşük puan 86,250 iken en yüksek puan ise 95,397 olarak belirlenmiştir.

Elektronik teknolojisi bölümü mezunları merkezi atamalarda iki kod üzerinden tercih yapabilmektedirler. Bunlardan biri her ön lisans mezununun başvurabilmesine yarayan 3001 kodu iken diğeri ise 3293 olarak belirlenmiş ve Elektrik-Elektronik, Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi bölümlerini kapsayan koddur. 2018/1 merkezi atamalarında 3001 kodu için 14 3293 kodu için ise 3 kadro ayrılmıştır. Yani elektronik teknolojisi mezunu bir adayın başvurabileceği toplam kontenjan 17 olarak karşımıza çıkmaktadır.

*Yukarıda verilen bilgiler ÖSYM’nin kılavuzları ve web sitesinde yer alan bilgiler ışığında derlenmiş ve yayımlanmıştır. Bu konularda yapılacak değişiklik veya değişikliklerde ÖSYM’nin veya alım yapan kurum ve kuruluşların yapacağı duyurular esas olacaktır.

5233 1 511de018e264979365126522c9900029

Yorumlar

  1. Sinoz Avatar Sinoz dedi ki:

    Madem atama yok ne diye bolum açıyorsnz