kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Başvurular ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde.

Bahçelievler Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı personel alım ilanını yayımladı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları hangi tarihler arasında gerçekleştirilecek? 2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapma şartları nelerdir? 2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımı kaç kişilik olacak? Hangi alanlardan hangi kadrolara kaç kişilik alım gerçekleştirilecek? 2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımının detaylarına haberimizde erişebilirsiniz.

2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımına Başvurular Hangi Tarihler Arasında Gerçekleştirilecek?

2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmak isteyen ve başvuru için gerekli şartları sağlayan adaylar başvurularını 8 Mart 2021 tarihinden 12 Mart 2021 tarihine değin gerçekleştirebilecekler. 2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adaylardan zabıta memurluğu kadrolarına başvuru yapacak olan adayların başvurularını bizzat yapmaları zorunlu iken, diğer kadrolara başvuru yapacak olan adayların elektronik ortamda yapacakları başvuru yeterli olacaktır.

2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların kamu haklarından herhangi bir şekilde mahrumiyetlerinin bulunmaması gerekmektedir. Bununla birlikte 2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların kasıtlı suçlardan bir sene veya daha uzun süreli, yüz kızartıcı suçlardan veya devlete karşı suçlardan ise hiçbir biçimde mahkum olmamış olmaları gerekmektedir. 2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru yapacakları kadrolara uygun alanlardan mezun durumda olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavı oturumlarından yeterli düzeyde puana sahip olmaları gerekmektedir.

2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru için belirlenmiş olan özel başvuru koşullarını da taşıyor olmaları gerekmektedir.

istanbul bahcelievler

2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Gerçekleştirilecek?

2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımı toplam 78 kişinin kadrolara alınması için gerçekleştirilecektir. Bu 78 kişilik toplam kadronun unvanlara göre dağılımını, ve alım sayılarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Kadro Alım Sayısı
Avukat Alımı 1 kişi
Mühendis Alımı 6 kişi
Mimar Alımı 3 kişi
Şehir Plancısı Alımı 3 kişi
Bilgisayar İşletmeni Alımı 3 kişi
Bilgisayar İşletmeni Alımı 1 kişi
Bilgisayar İşletmeni Alımı 1 kişi
Memur Alımı 5 kişi
Memur Alımı 5 kişi
Zabıta Memurluğu Alımı 25 kişi
Zabıta Memurluğu Alımı 25 kişi

2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların sahip olmaları gereken mezuniyet şartları ile diğer başvuru özel koşullarını aşağıda yer vereceğimiz ilanın tam metninde inceleyebilirsiniz.

2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapan adaylardan en yüksek puana sahip olan beş kat aday için 29 Mart 2021 tarihinde sözlü sınav gerçekleştirilecektir. Ayrıca 2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru Alımı içinse 5 Nisan 2021 tarihinde sözlü mülakat ve uygulama sınavı gerçekleştirilecektir.

2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımının bütün ayrıntılarını incelemek, başvuru belgelerini görmek ve başvuru özel şartlarına göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Bahçelievler Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek ve alıma, sınavına  ve mesleklere dair sorularınızı diğer adaylar ile paylaşmak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.