kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

LC Waikiki Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

LC Waikiki Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? LC Waikiki nedir? Ne demek? Kimin? Ne zaman kuruldu? LC Waikiki çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? LC Waikiki iş ilanları ve personel alımı ne zaman? İş başvurusu nasıl yapılır?

A+
A-

Giyim perakendeciliği sektöründe pek çok devasa firma faaliyet göstermektedir. Türkiye’deki pazarın büyüklüğü nedeniyle yerel ve uluslararası pek çok firma pazardan pay almaya çalışmaktadır. Mavi Jeans, ZARA, Bershka gibi pek çok giyim firması pazarda birbiriyle yarışmaktadır. Ancak Türkiye’de bir firma vardır ki yıllarca 7’den 70’e milyonlarca kişiyi giydirmeyi başarmıştır. “LC Waikiki” firması Türkiye’deki en büyük giyim firmalarından biridir. Yurt genelinde yüzlerce şubesi ile milyonlarca kişiye hizmet veren LC Waikiki her yıl büyümesini sürdürmektedir. Ucuz alışveriş konusunda sektörde öncü olan firma her geçen gün daha fazla müşteriye daha fazla ürün satmaktadır. Piyasadaki ürünlerin yarı fiyatına sattıkları ürünlerle sektöre yeni bir rekabet anlayışı getirmiştir. Bu sayede firmanın mağazaları rakiplerinden daha fazla müşteri ağırlamaya başlamıştır. Firma yaşadığı yoğunlukla baş edebilmek için şube sayısını ve personel sayısını artırmak istemektedir. Bu nedenle LC Waikiki personel alımı her dönem yapılmaktadır. Bu durum da binlerce kişi için iş kapısı anlamına gelmektedir. LC Waikiki personeli olmak isteyen binlerce kişi firmanın uyguladığı maaş politikasını araştırmaktadır ve firmayla ilgili bilgi toplamaya çalışmaktadır. Peki LC Waikiki nedir? Ne demek? Kimin? LC Waikiki çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? LC Waikiki personel maaşları 2023 ne kadar? LC Waikiki personel alımı, ilanları ve iş başvurusu 2023 nasıl yapılır?

LC Waikiki Personel Maaşları Ne Kadar?

LC Waikiki Nedir? Ne Demek?

LC Waikiki Türkiye’nin en büyük giyim perakendecilerinden biridir. 1000 civarında mağazası ile 81 ilde hizmet veren firma 1985 yılında kurulmuştur. Fransa’da kurulan firma daha 2000’li yıllarda yerel bir firma tarafından satın alınmıştır. Firma yıllardır yerli bir firma olarak faaliyetlerini sürdürmekte ve büyük başarılara imza atmaktadır. LC Waikiki markasını satın alan Tema Tekstil Türkiye’de ve yurt dışında sektöre yön vermeyi başarmıştır.

Fransa’da George Amoual ve ailesi tarafından kurulan firmanın ismi her zaman ilgi çekmektedir. “LC Waikiki ne demek?” sorusu sık sık sorulmaktadır. Amoual ve ortağı bir uçak seyahatinde dergi okudukları sırasında Waikiki Plajından etkilenerek şirketlerine bu ismi vermişlerdir. “LC” ise Les Copains yani arkadaşlar anlamına gelmektedir. Böylece tüm dünyada adını duyurmayı başaran firmanın ismi de bulunmuş ve dünyaya yayılmış oldu. Şirket Fransızlar tarafından satılsa da güçlü markanın ismi değiştirilmedi.

LC Waikiki Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Ülkedeki en büyük giyim firmasında çalışmak isteyen binlerce kişi bulunmaktadır. Hem rakip firmalarda çalışan kişiler hem de iş arayanlar LC Waikiki çalışma şartları ve çalışma saatlerini araştırmaktadır. Ancak Türkiye’nin en büyük giyim firmalarından biri olan LC Waikiki de çalışmak oldukça zorludur. Her gün binlerce müşteriyi ağırlayan firmanın şubeleri günün her saatinde büyük yoğunluk yaşamaktadır. Personeller çoğu zaman oturmaya fırsat bulamamaktadır. Firmada belirlenen çalışma saati günlük 8.5’tir. 8.5 saatin içerisinde çay molası, yemek molası, ihtiyaç molası gibi mola süreleri de bulunmaktadır. Ayrıca mağazalar sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar hizmet verdiği için firma vardiya usulüyle çalışmaktadır. Bu nedenle personellerin esnek çalışma saatlerine ve çalışma şartlarına ayak uydurması gerekmektedir. Çalışanlar haftanın 6 günü boyunca çalışırlarken 1 gün de haftalık izin yaparlar. Ayrıca 1 yıllık çalışma süresini dolduran personeller 14+2 gün yıllık izin kullanmaya hak kazanırlar.

LC Waikiki Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu personellere ödenen maaşlardır. Hangi personelin ne kadar maaş aldığı, şirketin personellere ne kadar ücret verdiği merak edilmektedir. LC Waikiki personelleri, rakip firmada çalışan personeller ve iş arayanlar sık sık bu konuları araştırmaktadır. Firmada personeller pozisyonlarına göre maaş almaktadır. Örneğin yönetici pozisyonundaki kişiler diğer personellere göre daha yüksek ücret alırlar. Firma bünyesinde farklı pozisyonlarda pek çok personel çalışmaktadır. Reyon görevlisi, kasiyer, deste görevlisi gibi personeller firmada istihdam edilmektedir. LC Waikiki 2023 yılında personellerine en az asgari ücret tutarında maaş ödemektedir. Yani LC Waikiki personel maaşı en az 8506 TL’dir. Ayrıca personellere fazla çalışmaları durumunda ek mesai ücreti ödenir. Personeller hizmet sürelerini artırdıkça, deneyim kazandıkça maaş zammı alırlar. Bu durumda deneyimli ve birkaç yıldır firmada çalışan personeller 10 bin TL’ye yakın maaş alabilmektedir.  Personellere ayrıca yemek kartı da verilmektedir. LC Waikiki mağaza müdürü maaşları 2023 ise 13 bin 500 TL civarındadır. Ayrıca yüksek başarılar sağlayan ve belirlenen hedeflerin üzerine çıkan personellere prim de verilebilmektedir.

LC Waikiki İş İlanları İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

Firma ülke genelinde faaliyet gösterdiği için binlerce kişiye iş imkanı sunmaktadır. Binlerce kişi şehirlerindeki mağazalarda çalışmak istemektedir. Bunun için binlerce kişi LC Waikiki iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı ile ilgili araştırma yapmaktadır. Firmanın büyümesini sürdürmesi ve 1000 civarındaki mağazasında personel sıkıntısı yaşanmaması için personel alımı yapmayı sürdürmesi gerekmektedir. Bu nedenle hem firmanın resmi internet sitesinde hem kariyer sitelerinde iş ilanları yayınlanmaktadır. Firmada çalışmak isteyenlerin bu iş ilanlarını takip etmesi ve iş başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Başvuru yapan personeller insan kaynakları ekiplerince incelenir. Ve gerekli görülürse adaylar mülakata çağrılır. Mülakatı olumlu sonuçlanan adaylar işe alınır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Mavi Jeans Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

LCW şirket mi?

Lc waikiki şirketi 1988 yılında Fransa’da kurulmuş ancak 1997 yılında bir Türk markası olmuştur.

Yorumlar

  1. Yedigül cengiz Avatar Yedigül cengiz dedi ki:

    Merhaba 25yaşındayım . İstanbul esenyort. Otoroyorum. Zor dorumdayim