kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

MediaMarkt Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

MediaMarkt Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? MediaMarkt Nedir? Kimin? MediaMarkt Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 2023 MediaMarkt Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? MediaMarkt İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

A+
A-

Teknoloji hayatımızın her noktasına nüfuz etti. 7’den 70’e milyonlarca kişi teknoloji ve teknolojik aletlerle tanıştı hatta kaynaştı. Herkesin elinde telefon, her odada bir televizyon, çocukların elinde tablet, büyüklerin elinde kumanda bulunuyor. Milyonlarca kişi her gün teknolojik ürün alıyor veya alma planları kuruyor. Bu nedenle teknolojik ürünler satan mağazalara büyük önem veriliyor. Türkiye’de vatandaşların bu ihtiyaçlarını karşılayan şirketlerin başında MediaMarkt firması gelmektedir. Yüzlerce mağazası, binlerce ürünü ile öne çıkan firma önemli bir istihdam kapısıdır. Peki MediaMarkt nedir? Kimin? MediaMarkt personel maaşları 2023 ne kadar?

Ankamall Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl?

MediaMarkt Nedir? Kimin?

MediaMarkt firması, elektronik ve teknolojik ürünlerle bunlara bağlı yan ürünleri satan bir şirkettir. 1979 yılında Almanya’da kurulan firma yıllar içinde önemli ölçüde büyümeyi başarmıştır. Günümüzde tüm dünyada 1000’i aşkın mağaza şke 20’den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. 30 milyar Euro’ya yakın cirosu bulunan firmanın bünyesinde 100 bine yakın personel istihdam edilmektedir. Türkiye’de ilk mağazasını 2007’de açan firma kısa sürede diğer şehirlerde de şubeleşmiş ve yüzlerce insana iş fırsatı vermiştir.

MediaMarkt Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri 2023

Firma Türkiye’nin en büyük teknoloji ve elektronik ürünler satan şirketlerinin başında gelmektedir. Hemen hemen her büyükşehirde şubesi bulunan firmada çalışma şartları zorludur. Çünkü her gün mağazalara binlerce kişi akın eder Çalışanlar saatlerce ayakta çalışır ve müşterilerin sonu gelmeyen sorularına cevap verir. Ayrıca mağaza ve ürün güvenliği, reyon düzeni, mağaza temizliği, müşteri ilişkileri gibi konularla ilgilenirler. Firmada günlük çalışma saati ortalama 9 saat olarak uygulanır. Personeller bu sürenin içerisinde yemek molasına çıkarlar, çay, ihtiyaç ve tuvalet molası gibi molalara çıkabilirler. Mağazalarda vardiya sistemi bulunur. Kimin hangi saatlerde çalışacağına mağaza müdürü karar verir.

MediaMarkt Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Firmanın maaş politikasının merkezinde asgari ücret bulunmaktadır. MediaMarkt satış görevlileri, kasiyerleri, personelleri ortalama 8 bin 506 TL maaş almaktadır. Yeni başlayan MediaMarkt personeli maaşı 2023 8 bin 506 TL’dir. Mağaza müdürü olarak çalışan personeller ise 14-15 bin TL civarında aylık alır. Ayrıca personellere 500 TL civarında bakiye yüklü olan yemek kartı, yol ücreti veya servis imkanı da sunulur. Üstelik mağazalarda prim yerine geçebilecek ikramiye sistemi de bulunur. Şirket uluslararası arenada faaliyet gösterdiği için uluslararası hukuka uygun hareket eder. Sendikalaşmaya izin veren firma her 3 ayda 1 çalışanlara maaşlarının 3’te 1’i oranında ikramiye verir. Yakacak yardımı, okul yardımı gibi ücretler de verilir.

MediaMarkt İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Firmanın iyi şartları nedeniyle binlerce kişi MediaMarkt bünyesinde çalışmak istemektedir. Bu kapsamda iş başvurusunda bulunmak için başvuru yapılacak ilk adres firmanın resmi internet sitesidir. Sitedeki kariyer ve insan kaynakları bölümlerinden işlem yapılabilir. Ayrıca kariyer sitelerinden de iş ilanlarını takip edebilir ve özgeçmiş oluşturarak başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca mağazalara giderek elle başvuru yapmanız da mümkündür.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Vatan Bilgisayar Personel Maaşları

 

Media Markt ne iş yapar?

Media-Saturn-Holding GmbH (MSH) Almanya’nın en büyük elektronik satış mağazaları zincirine sahip olan Metro Group’un kuruluşudur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.