kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Onur Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Onur Market personel maaşları 2023 ne kadar? Onur Market çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Onur Market nedir? Ne demek? Kimin? Onur Market iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

A+
A-

80 milyonu aşkın nüfusuyla bölgesinde önemli bir güç çarpanı olan Türkiye, genç nüfusuyla da dikkat çekiyor. Artan nüfusla birlikte gıda sektörü de önemli ölçüde büyüyor. Bu kapsamda son yıllarda gıda perakendeciliği sektörünün büyüme oranları dikkat çekici oranda arttı. Türkiye’nin her yerinde market zincirleri kuruldu, kurulan zincirler ülke çapına hatta dünyaya yayıldı. BİM, A101, Migros, Şok Market, CarrefourSA gibi dev firmaların yanı sıra ülkenin bazı bölgelerinde faaliyet gösteren daha küçük ölçekli firmalarda bulunmaktadır. Bu firmaların başında “Onur Market” firması gelmektedir. Marmara bölgesindeki pazarda önemli bir aktör olan Onur Market 40 yıla yakın tecrübesiyle öne çıkmaktadır. 40 yıllık tecrübesi, şubeleri, yüzlerce personeli ile milyonlarca müşteriye hizmet eden firma büyümesini her yıl sürdürmektedir. Bu bakımdan firma yalnızca kaliteli hizmet anlayışı ile değil oluşturduğu istihdam fırsatları ile de öne çıkmaktadır. Bugüne dek binlerce çalışana iş fırsatı sunan firma her yıl yüzlerce personeli de işe almaktadır. İş arayanlar, rakip firmada çalışanlar, sektör değiştirmeyi düşünenler bu nedenle firma hakkında araştırma yapmaktadır. Özellikle firmanın maaş politikası ve çalışma şartları merak edilmektedir. Peki Onur Market nedir? Ne demek? Kimin? Onur Market çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Onur Market personel maaşları 2023 ne kadar? Onur Market iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu 2023 nasıl yapılır?

Şok Market Personel Maaşları Ne Kadar?

Onur Market Nedir? Ne Demek? Kimin?

Onur Market Türkiye’nin en eski marketlerinden biridir. Gıda perakendeciliği sektöründeki önemli oyuncularından olan firma yıllar geçtikçe büyümesini sürdürmüştür. İlk mağazasını 1996 yılında Onur ismiyle açan firma kısa sürede hem İstanbul’da hem de farklı şehirlerde şube açmıştır. Firma Kuzey Marmara, Trakya bölgelerinde ve İstanbul’da yılda 100 bine yakın müşteriye ulaşmaktadır. 100 bin metrekarenin üzerindeki satış alanı ile faaliyet gösteren firma 40 bin metrekarelik  lojistik alana da sahiptir. Maksimum 18 saatte ürünlerini mağazalarına taşıyan firma önemli bir lojistik hattı kurmuştur. Ülke istihdamına 5 bin personelle destek veren firma her yıl personel alımına devam etmektedir. Firma İstanbul, Edirne, Kırklareli, Bilecik, Bursa, Bilecik ve Tekirdağ illerinde faaliyet gösteren firma şube sayısını da artırmaktadır. Firmanın toplamda 150 şubesi bulunmaktadır. Bu mağazalarda 600’e yakın yazar kasa bulunmaktadır. Özen Grup adı altında faaliyetlerini sürdüren Onur Market’in CEO’su ve en büyük ortağı Cemal Özen’dir. 

Onur Market Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Firmayla ilgili en çok merak edilen konulardan biri de çalışma şartlarıyla ilgilidir. Marmara bölgesinin en büyük market zincirlerinden biri olan Onur Market deki çalışma şartları ve çalışma saatleri merak edilmektedir. Firmada günlük çalışma süresi 8.5 saat olarak belirlenmiştir. Bu sürenin içerisinde çay, sigara, yemek ve ihtiyaç molası da bulunmaktadır. Personeller haftada 6 gün çalışırlarken 1 gün de haftalık izin kullanırlar. 1 yıllık çalışma süresini dolduran personeller ise 14+2 günlük yıllık izin hakkına sahip olurlar. Firmanın şubeleri sabah erken saatlerinden akşam geç saatlere kadar hizmet vermektedir. Bu nedenle firmada vardiya sistemi bulunmaktadır. Bazı personeller işletmeyi açar ve akşam saatlerinde işten çıkar. Bazı personeller ise öğle saatlerinde işletmeye gelir ve işletme kapanana kadar çalışmaya devam eder. Bu anlamda bazı personeller sabahçı bazı personeller ise akşam çalışıyor denilebilir.

Onur Market Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu ise uygulanan maaş politikası ile ilgilidir. Onur Market’in uyguladığı maaş politikası sektördeki diğer oyuncularla uyumludur. Firmada genellikle personellere asgari ücret tutarında maaş veirlir. Özellikle firmada yeni işe başlayan deneyimsiz personellere asgari ücret yani 8506 TL verilir. Onur Market kasiyer, reyon görevlisi, temizlikçisi maaşları 2023 8506 TL civarındadır. Firmada uzun yıllar çalışan, deneyimli, başarılı personeller ise daha yüksek maaş alır. Özellikle manav, şarküteri, kasap reyonlarında çalışanların maaşları daha yüksektir. Bu personeller 9 bin TL civarında maaş alabilmektedir. Ayrıca firmada prim sistemi de buılunur. Satış hedeflerine ulaşan personeller maaşlarının %25’i kadar ek ödeme alır. Personeller için mağazalarda yemek çıkartılır. Akşam geç saatte çıkan personeller için servis imkanı sunulur.

Onur Market İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Firmanın çalışma şartları ve maaş politikası sizi tatmin ettiyse iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Bunun için Onur Market iş ilanları sıkı bir şekilde takip edilmelidir. Bunun için firmanın resmi internet sitesine girebilir ve insan kaynakları bölümüne bakabilirsiniz. Ayrıca kariyer sitelerine de bakılabilir. Hem firmanın internet sitesinden hem de kariyer sitelerinden iş başvurusu yapabilirsiniz. Firmanın şubelerine giderek personel alımı olup olmadığını sorabilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz. İhtiyaç olursa ve siz beğenilirseniz mülakata çağrılırsınız. İstenenleri karşılamanız durumunda işe alınabilirsiniz.,

Çağdaş Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Onur Market kaç yaşında?

36 yıllık gıda perakendeciliği tecrübesiyle, süpermarket mağazacılığında ilk mağazasını 1996 yılında “Onur” adı ile açmıştır.

Yorumlar

  1. Murat Atmaca Avatar Murat Atmaca dedi ki:

    ilginize teşekkür ederim