kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Çağdaş Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Çağdaş Market personel maaşları 2023 ne kadar? Çağdaş market çalışma şartları ve çalışma saatleri nasıl? Çağdaş Market iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır? Çağdaş Market kasiyer maaşları, reyon görevlisi maaşları, mağaza müdürü maaşları 2023 ne kadar?

A+
A-

Türkiye perakende marketçilik alanında pek çok market zinciri faaliyet göstermektedir. BİM, A101 ve Migros bunlardan yalnızca bazılarıdır. Ülkemizde faaliyet gösteren diğer bir market zinciri de Ankara merkezli olan ‘Çağdaş Market‘tir. Çağdaş Market yerel perakendeciler içerisinde müşterilere hizmet sunan en güçlü market zincirlerinden biridir. Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde açtığı yeni mağazalarla gücünü ve personel sayısını artırmıştır. Ürün kalitesi ve özellikle ekmek bölümü ile dikkatleri üzerine çeken Çağdaş Market son dönemlerde rakiplerinin işini de zorlaştırmaktadır. Çağdaş Market büyümeye ve şube sayısını artırdıkça personel ihtiyacı artmaktadır. Bu nedenle son dönemlerde sık sık Çağdaş Market personel alım ilanları görülmektedir. Türkiye’de pek çok kişi Çağdaş Market bünyesinde çalışmak istemektedir. Bu nedenlede Çağdaş Market maaş, çalışma şartları ve saatleri, başvurusu, personel alımı, iş ilanları ile ilgili araştırma yapılmaktadır.

Çağdaş Market Çalışma Saatleri ve Çalışma Şartları

Çağdaş Market Personel Alımı 2023

Tüketicinin en çok tercih ettiği market zincirlerinden olan Çağdaş Market zinciri hızla büyümeyi sürdürüyor. Birkaç yıl önce düşük fiyatlı olmasına rağmen ithal et satmayacağını açıklayarak yerli vurgusu yapan Çağdaş Market pek çok müşterinin gönlüne taht kurmuştur. Ayrıca Muharrem İnce’nin de tercih ettiği bir market zinciri olarak öne çıkmıştır. Çağdaş Market hizmet kalitesini sorunsuz sürdürebilmek için personel açığını kapatmaya çalışmakta ve sürekle personel alımı yapmaktadır. Çağdaş Market personel alımı 2023 yılında da devam etmektedir. Market bünyesinde farklı kadro ve pozisyonlar için sürekli personel alımı yapılmaktadır.

Çağdaş Market Çalışma Şartları 2023

Çağdaş Market Ankara merkezli kurulan bir firmadır. Genellikle ülkenin batı bölgelerinde mağaza asyısı fazladır. Yeni şubeleriyle büyümesini sürdüren Çağdaş Market personellerinin çalışma şartları piyasadaki ortalamaya göre şekillenmektedir. Çağdaş Market personelleri haftada 6 gün çalışır ve 1 gün haftalık izin kullanır. 1 yıllık çalışma süresini dolduran personeller 14 günlük yıllık izin kullanmaya hak kazanırlar. Market personelleri genelde vardiya sistemi ile çalışırlar. Sabah ve akşam olmak üzere personeller iki vardiyada görev yapar. Yoğunluk veya olağanüstü bir durum olması durumunda personellerin tam gün çalıştığı da olmaktadır.

Çağdaş Market Çalışma Saatleri 2023

Çağdaş Market personellerinin çalışma saatleri günlük 9 saat olarak belirlenmiştir. Yani personeller günde en az 9 saat çalışırlar. 9 saatlik sürenin sonunda sizden ek mesai yapmanız da istenebilir. 9 saatlik çalışma süresinin içerisinde yemek, sigara ve çay molası da bulunmaktadır.

Çağdaş Market Personel Maaşları 2023

Çağdaş Market bünyesinde farklı kadro ve pozisyonlarda pek çok personel çalışmaktadır. Örneğin firmanın şubelerinde tezgahtar, mağaza müdürü, kasiyer, reyon görevlisi, şarkuteri görevlisi, ekmek standı görevlisi, manav görevlisi gibi farklı personeller çalışmaktadır. Çağdaş Market mağazaları içerisinde alanlar ayrılmıştır ve personeller kendi alanlarında çalışmaktadır. Bu nedenle mağazalarda personel sayısı diğer mağazalara göre fazladır. Firmanın maaş politikasının merkezinde asgari ücret bulunmaktadır. Çağdaş market personel maaşları 2023 10.020 TL civarındadır. Reyon görevlisi, temizlik personeli, şoför gibi unvanı düşük olan personeller 2020 TL civarında maaş alırlar.  Kasap, manav, kasiyer, şarkuteri personel maaşları 2023 10.200 TL civarındadır. Çağdaş Market mağaza müdürü maaşları 2023 13 bin 500 TL civarındadır.

Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Nedir? Ne İş Yapar?

Çağdaş Market İş İlanları 2023 İş Başvurusu

Özel sektör bünyesindeki iş ilanları artık elektronik ortam üzerinden yapılmaktadır. Kariyet sitesi olarak faaliyet gösteren internet siteleri üzerinden Çağdaş Market iş ilanları yayınlanmaktadır. Ayrıca Çağdaş market zincirinin resmi internet sitesi olan cagdasmarketler . com adresi üzerinden de iş ilanları paylaşılmaktadır. Çağdaş Marketler bünyesinde çalışmak isteyenlerin şubelere giderek elle başvuru yapması da mümkündür.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Kasiyer kaç saat çalışır?

Pek çok kasiyer için günlük çalışma süresinin 10-12 saati bulması, hatta zorunlu mesailerle 15 saate kadar uzaması anlamına gelmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.