kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

ASDEP 7 Şehirde 144 Personel Alıyor

ASDEP 7 Şehirde 144 Personel Alıyor

Aile ve Sosyal Politikaları Bakanlığı bünyesindeki Osmaniye, Erzurum, Sakarya, Bursa, Şırnak, Diyarbakır, Nevşehir İl Müdürlükleri Toplamda 144Personel Alımı Yapıyor. Peki Başvuru Şartları Nelerdir? Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya daha önce yaptığı ASDEP bünyesinde personel alımı açıklamasından sonra personel alım ilanları ardı ardına gelmeye başladı. Ailevi Sosyal Politika Bakanlığına bağlı il müdürlüklerinin ayrı ayrı olarak ilana çıktığı görülürken ilan sayılarının fazla olması personel adaylarını sevindirdi. Pek çok şehirde farklı sayılarda personel alımı yapmak için çıkılan ilanlar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı il müdürlüklerinin kendi internet siteleri üzerinden yayınlanmaktadır. tercihiniyap.net ailesi olarak bulanları bir araya getirerek sizlere kolay erişim imkanı sağladık. 7 şehirde toplamda 144 personel alım ilanın ayrıntıları bu yazımızda sizlerle..

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Kılavuzu ve Branş Dağılımı Açıklandı

ASDEP İlanlarına Kimler Başvuruda Bulunabilir? Başvuru Şartları Nelerdir?

Adayların öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir.
Adayların kamu haklarından mahrum olmamaları gerekmektedir.
Adayların askerlik ile ilgileri olmaması gerekmektedir veya muvazzaflık hizmetini yapmış olmaları gerekmektedir veya en az 1 yıl ertelemiş ya da yedeğe geçirilmiş olmaları gerekmektedir.
Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak şartıyla görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya akıl hastalığı bulunmaması gerekmektedir.
Adayların KPSSP3 Puan türünden 60 puan veya daha yüksek bir puan almaları gerekmektedir.
Adayların Sosyal Hizmet, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri bölümleri mezunları ve bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından en az lisans düzeyinde mezun olmaları gerekmektedir.

ASDEP Nevşehir İl Müdürlüğü 8 Personel Alımı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki Nevşehir İl Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda 8 personeli istihdam edeceğini duyurdu.

ASDEP Osmaniye İl Müdürlüğü 16 Personel Alımı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki Osmaniye İl Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda 16 personeli istihdam edeceğini duyurdu.

KPSS Sonrası Beklenen A Grubu ve B grubu Memur Personel Alımları

ASDEP Erzurum İl Müdürlüğü 14 Personel Alımı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki Erzurum İl Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda 14 personeli istihdam edeceğini duyurdu.

ASDEP Sakarya İl Müdürlüğü 12 Personel Alımı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki Sakarya İl Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda 12 personeli istihdam edeceğini duyurdu.

ASDEP Diyarbakır İl Müdürlüğü 40 Personel Alımı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki Diyarbakır İl Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda 40 personeli istihdam edeceğini duyurdu.

ASDEP Bursa İl Müdürlüğü 34 Personel Alımı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki Bursa İl Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda 34 personeli istihdam edeceğini duyurdu.

ASDEP Şırnak İl Müdürlüğü 20 Personel Alımı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki Şırnak İl Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda 20 personeli istihdam edeceğini duyurdu.

 

2300 1 3e3ac839dae2c6b88d7419b0e84f77cf

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.